22 Haziran 2016 Çarşamba

Film // Tayland // Hello Stranger


Daha önce dediğim gibi eski izlediğim filmleri yazacağım. Bu sefer ki filmimiz Hello Stranger yani Merhaba Yabancı. Adı bile güzel değil mi sizce de? Konusu ve komikliği tartışmasız süperdi.


Merhaba Yabancı
Yayın Yılı : 2010
Ülke : Tayland
Dil : Tay Dili
Tür : Romantik Komedi
Senarist : Chantawit Thanasewee
Diğer Adı : Kuan Meun Ho
Oyuncular : Chantawit Thanasewee, Chantavit Dhanasevi, Nuengthida Sophon


Konusu : Kore'ye tatile gelen iki yabancı Tayland'lı insanın bir araya gelmesi ve birlikte Kore'yi gezmesi. Daha sonradan birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor. Tabi bu iki kişinin eski sevgilileri de olaya dahil olacaktır. Bu iki insan birlikte mi olacak yoksa eski sevgililerine mi dönecekler?

İlk izlediğim Tayland filmlerinden olduğu için, Tayland filmlerini izlememe ve sevmeme vesile olan bir film kendisi. Baş erkek karaktere baktığınızda yakışıklı bulmayacaksınız, fakat çok komik bir karakterdi. Bazı duygusal sahneleri olsa da gerçekten eğlenceli bir filmdi. Tayland filmleri izlemek istiyorum diyorsanız First Love'dan sonra önereceğim film bu film olur. Filmde sonuna kadar birbirlerinin adlarını öğrenmiyorlar. Hatta adları bizlere bile söylemediler. Oysaki ben isimlerini çok merak ediyordum. Gerçekten tavsiye edebileceğim bir film. İyi seyirler şimdiden.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder