18 Haziran 2016 Cumartesi

Anime // Vampire Knight


İlk izlediğim animeler arasında Vampire Knight da vardı. Bu animenin yeri bende bir başkadır. O yüzden bu animeye yorum yazıp animeyi tanıtmazsam olmaz. Sizde ilk kez anime izlemeye başlıyorsanız Tonari No Kaibutsu-kun'u izledikten sonra Vampire Knight ı izlemenizi öneririm. Öncelik Tonari No Kaibutsu-kun. Çünkü o animenin yeri çok farklı. Haruu ~ Neyse konumuza dönelim. Kaname-sama beni benden almıştı. Coolluğu, yakışıklılığı her şeyi hoştu. Bir çizgi karakter olsa da, bir anime karakteri olsa da aşık olabiliyormuşsun. Gerçekten gerçek olsa asılırım :P 
Bir tek Kaname-sama yakışıklı değildi ki, onun yanındakiler de yakışıklıydı. Tabi bir de onun rakibi Zero var. Zero da fena çocuk değildi. Ama ben Kaname-sama'yı ayrı bir sevmiştim. O yüzden kızın onunla birlikte olmasını istedim. Aşağı da tanıtımı yaptıktan sonra, kiminle oldu filan hepsini ele alacağız.


Tür : Okul, Dram, Romantik, Doğa üstü olaylar, Aksiyon
Yazar : Matsuri Hino
Yayınlayan : Hakusensha
Demografik : Shojo
Bölüm Sayısı : 13


Konusu : Vampirler ve insanların bir arada yaşadığı bir şehir. Gündüz insanların ders gördüğü okul, gece ise vampirlerin ders gördüğü bir okul. Gece insandan oluşan sabah öğrencilerinden bekçiler. Bunların arasında Yuki ve Zero bulunmakta. Yuki, Kaname-sama'ya karşı bir şeyler hissetmektedir. Olay bu değil, olay aslında Zero. Zero'nun sakladığı bir sırrı vardır. Bu sır, vampir olması. Vampirlerden nefret eden bir vampir, vampir avcısı.

Konu genel olarak güzel. Yuki ve Kaname-sama daha iyi bir ikiliydi. Fakat Yuki klasik anime kızıydı. Yani ne yapsa iyi görünen kız. Ben o yüzden kızı fazla sevmedim. Ama idare eder bir karakterdi. Zero desen sürekli acı çekiyordu. Asıl konu Zero olmalıydı, ön plana çıkan Zero olmalıydı, kızla birlikte olan Zero olmalıydı. Fakat Zero sanki yan karakterdi. Kız ikisiyle de olmadı onu da söyleyeyim. Ama kız Zero'ya karşı bir şey hissediyor mu ki?
Kaname-sama ise, o vampir dişleri bile çok hoştu. Uzun saçları. Her şeyi güzeldi bence. Çok hoş bir karakterdi. Anime en sevdiğim animeler arasında. İzlemenizi tavsiye ederim. Tabi shojo anime seviyorsanız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder