22 Ocak 2016 Cuma

Dizi // Monstar

Monster + Star = Monstar


Bölüm Sayısı : 12
Yayın Yılı : 2013
Oyuncular
Yong Junhyung
Ha Yeon Soo
Kang Haneul
Kim Na Na
BTOB (Cameo)


Psikolojik yaraları olan gençlerin kendilerini müziğin gücü ile iyileştirmeye çalışan sıradan öğrencilerin hayatlarını anlatıyor.
Yoon Sul Chan (Yong Junhyung) ''Man in Black'' grubunun vokalisti.O aklında derin yaralar taşıyan ama duygularını ifade edemeyen biri.Çünkü onun asabi tavrı ve sıcak öfkesi sorunlara neden oluyor. Yönetim şirketi ona ideal bir öğrenci olarak kendini göstermesini emreder.Beklenmedik olaylarla karşı karşıya iken, o okuldaki bir müzik grubuna katılır.
Kaynak : yeppudaa.com

İlk başlarda güzel başlıyor ama yeni yetmemi desem, çaylak mı desem oyunculukları o kadar iyi olmadığını düşünüyorum sonlara doğru sıkılmaya başlamıştım. Aralarında gerçek bir aktör sadece Kang Haneul'dı. Junhyung kötü değildi, Yeon Soo da kötü değildi fakat biraz daha çaba sarf etmeleri gerekecekmiş gibiydi.
Ha Neul da her konu da yetenekli arkadaş, şarkı oyunculuk, fiziki özellikleri vs vs.
BTOB'nin şarkıları ve BTOB ile Junhyung'un seslendirdiği şarkılar çok güzeldi. Dizinin en sevdiğim yanı konusu ve OSTları idi. GLAM daki Na Na ise sesi çok iyiydi. GLAM şarkılarını hala dinlerim, grup dağılmış olsa da şarkıları güzeldi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder