29 Aralık 2015 Salı

Tayvan&Kore // Dizi // Skip Beat


Extravagant Challenge (R Hua Li De Tiao Zhan )

Tür : Romantik, komedi

Ülke : Tayvan ve Kore

Bölüm Sayısı : 15

Oyuncular

Ivy Chen
Choi Siwon
Lee Donghae


16 yaşındaki Gong Xi müzik dünyasında büyük bir yıldız haline gelmeye çalışan erkek arkadaşı Po Shang'a destek olmak için tüm hayatını ona adar. Ancakbu Po Shang için Gong Xi farklıdır. Bir gün aniden Po Shang,Gong Xi'dan ayrılır. Gong Xi'de ondan intikam almak ister ve eğlence dünyasına girip ondan daha başarılı olmaya karar verir. Ajansta başarılı bir oyuncu olan Dun He Lian ile karşılaşır. Dun He Lian , Gong Xi'yı daha başarılı olması için teşvik eder. Bu arada Po Shang da Gong Xi'yu geri kazanmaya karar verir. Gong Xi nasıl bir intikam istemektedir.
Kaynak : yeppudaa.com

Açılış Şarkısı : Solo - Super Junior-M
Bitiş Şarkısı : Henry&Donghae - That's Love


Siwon ve Donghae'nin oynadığını öğrenince izlemeyi istemiştim. Dizide aşırı komik sahneler vardı. Baş karakter kız fazla sevimliydi. Tabi Çin dilinde konuştukları için, bende bu dile alışık olmadığım için kulaklarım biraz tırmalandı ne yalan söyleyeyim. Ama sonradan alışıyorsunuz.
Siwon'un karakteri çok komikti, yine mimikleri konuşuyordu. Mangadan uyarlandığı için, bilirsiniz Japon filmleri gibi olmayacak şeyler oluyordu. Konu olarak doğaüstü şeyler yok ama işte, tam anlatamadım. İzleyin, izleyin, görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder