19 Aralık 2015 Cumartesi

Dizi // Boys Over Flowers


Düşlerimin Prensi'ni izledikten uzun bir aradan sonra tekrar Kore dizisi izlemeye başlamıştım. Bağımlı olmamı sağlayan dizi ise, çoğu fanın Fan olma sebebi olan BOF dizisi olmuştu.



Bölüm Sayısı : 24

Oyuncular 
Goo Hye Sun - Geum Jan Di
Lee Min Ho - Goo Joon Pyo
Kim Hyun Joong - Yoon Ji Hoo
Kim Bum - So Yi Jung
Kim Joon - Song Woo Bin

Dizide fakir bir kuru temizlemecinin kızı olan ve bir lokantada çalışan Geum Jan Di nin Kore nin en ünlü özel okuluna girmeye hak kazanması ve burada okulun F4 (Çiçek Dörtlü) diye adlandırılan grubuyla yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.
F4 grubu Kore nin en zengin ve en ünlü ailelerinin oğullarının oluşturduğu bir gruptur. Sadece okulda değil okul dışında da çok ünlü olan ve korkulan bu grup, okulda kendilerine yapılan en ufak bir yanlış hareketi bile affetmez yapan kişiyi okuldan kaçırana kadar çeşitli eziyetler yaparlar. Özellikle grubun lideri olan Goo Joon Pyo acımasız ve düşüncesiz biridir. Geum Jan Di nin bir arkadaşının grupla ters düşmesi üzerine Jan Di dayanamayarak olaya müdahale eder ve sonrasında F4 ün çeşitli eziyetlerine maruz kalır. Ama pes etmez ve her şeye rağmen okula gelmeye devam eder. Onun bu cesareti karşısında şaşıran F4, onun diğerlerinden farklı biri olduğuna karar verir. F4 ün lideri olan Joon Pyo, Jan Di den hoşlanmaya başlar, bu onun hayatında ilgi duyduğu ilk kızdır. Ancak Jan Di grubun kendi halinde ve sessiz olan üyesi Yun Ji Hoo ya aşık olmuştur.
Bundan sonra Hem Jan Di nin kendi içinde yaşadığı duygusal karışıklık hem de Joon Pyo ve Ji Hoo nun Jan Di yi kazanmak için gösterdiği çaba beşinin de hayatlarının karışmasına neden olur.
Jan Di kimi seçecektir; ilk aşkı Ji Hoon u mu yoksa onun için her şeyi yapmaya hazır Joon Pyo yu mu? 
Kaynak : Yeppudaa.com

 Kore Fanı olan çoğu kişi ya bu dizi ile ya da Goong ile başlamıştır. O zamanlar (2011'de) izlerken bizim için çok güzel, çok romantik ve dokunaklı bir diziydi. Joon Pyo ilk başta sinir bozucu daha sonra da aşık olacağınız bir karakter. Jan Di, iyiydi fakat onun hakkında sevmediğim tek şey, hiç yemek görmemiş gibi yemek yemesi beni deli ediyordu. Genelde hep baş karakter kızın ikinci erkek ile olmasını isteyen biriyimdir. Fakat bu dizi de baş karakterler birbirine kelimenin tam anlamıyla bir bütünlerdi. 
Tavsiye ederim, kaçırmayın bu diziyi.
Altyazı okumakta zorlanıyorum derseniz, Yaban Çiçeği adıyla Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz. Ben altyazısıyla dublajlı haliyle de izledim. Ben pek dublajlı izlemeyi sevmediğim için, altyazı ile izlemenizi daha çok tavsiye ederim.

2 yorum: