21 Aralık 2015 Pazartesi

Dizi // Playful Kiss

Dünde bahsettiğim gibi bugünün dizisi Playful Kiss...


Hınzır Öpücük / Mischievous Kiss

Başrollerde; zamanında çok sevilen ve çok popüler olan Kim Hyun Joong, yıllardır ekranlarda olsa da Kore halkına göre popüler olamayan Jung So Min yer alıyor.


Dizinin konusu Lise yıllarında Beak Seung Jo'ya aşık olan Ha Ni nin hiç vazgeçmeden Beak Seung Jo yu elde etmesidir tabi olaylar yazıldığı kadar kolay değildir Ha Ni nasıl Beak Seung Jo ya aşıksa Boong Joon Gu (Lee Tae Sung)'da Ha Ni ye aşıktır.Ha Ni için aşçı olmuştur.Ama Ha Nİ onu 4 yıl sonra reddetmiştir.
Dizi Ha Ni'nin babası ile yaşadığı evin 2.2 şiddetindeki depremle yıkılmasıyla başlamıştır.Babasının çok yakın eski arkadaşı onları haberlerde görünce evlerine davet etmiştir.Durumları olmadığı için kabul etmek zorunda kalmışlardır.Ha Ni arabadan bavulunu alıp arkasını döndüğünde Beak Seung Jo'yu karşısında görür.Çok şaşırır. Meğer Beak Seung Jo babasının arkadaşının oğluymuş.İlk bölüm böyle son bulur. Birkaç ay o evde otururlar Beak Seung Jo'nun annesi Ha Ni'yi çok sevmiştir ve sürekli Beak Seung Jo ile evlenmesini istemiştir ama Beak Seung Jo hiçbir zaman Ha Ni'yi sevmemiştir en azından sevmemiş gibi yapmıştır.Ve sevmemiş gibi yaparken çok kaba davranmıştır Ha Nİ'yi çok kırmıştır Ha Ni sürekli Beak Seung Jo dan vazgeçmeyi denemiştir ama o kaba davranışlar insanlar içinde onu rezil etmesi ve bir sürü olay Ha Ni'yi aşkından vazgeçirememiştir. Tabi ki dizi her dizide olduğu gibi mutlu sonla bitmiştir Ha Ni ile Beak Seung Jo evlenmiştir.Dizinin çoğu yerinde sizi güldürecek olan Boong Joon Gu ise aşkından vazgeçip başka birine aşık olmayı denemiş ve bunu başarmıştır.
Kaynak : Vikipedi
Konusu biraz saçma gibi gelebilir ama eğlenceli bir diziydi. Seung Jo'nun kıza karşı davranışları sizi çilden çıkarabilir fakat hoş bir karakterdi. En çok kızın ona verdiği mektuptaki imla ve yazım kurallarını düzeltmesi en akılda kalıcı olan olaylardan biriydi. Hani'nin aptal gibi kör kütük Seung Jo'ya aşık olması da ara sıra sizi çileden çıkarabilir ama o gerçekten Seung Jo'ya aşık...
İzlerken eğlenmiştim, tavsiye ederim izlemenizi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder