19 Mart 2016 Cumartesi

Dizi // Sassy Go Go

Cheer Up!


Tür : Romantik, Komedi, Gençlik

Yönetmen : Lee Eun Jin
Senarist : Yoon Soo Jung
Bölüm Sayısı : 16
Yapım Yılı : 2015
Oyuncular 
Jung Eun Ji(A Pink)
Lee Won Geun
Chae Soo Bin
Cha Hak Yeon(N-VIXX)
Kim Ji Soo

Konusu : Dizi liseli gençlerin etrafında dönmektedir. Dizi dans kulübü ve zeki çocukların olduğu grubun rekabeti ile başlar. Kwon Soo Ah ve Kang Yeon Doo çok yakın oda arkadaşıdır. Bir gün Yeon Doo zeki çocukların olduğu grubun başını çeken Kim Yeol ile dans odasında yanlış bir pozisyonda yakalanırlar. Bu bir yanlış anlaşılmadır. Ama okula kötü bir dedikodu olarak yayılır. Dans odasında kötü şeyler yapıldığı dedikodusu yüzünden dans kulübü kapatılır. Bu dedikoduyu yayan kişi, Yeon Doo'nun yakın arkadaşı Soo Ah'tır. Soo Ah'ın iyi bir okula girebilmesi için bir etkinlikte olması gerekir. Dans kulübünü geri açmak şartıyla amigo yarışmasına zeki çocuklar ile dans kulübündeki çocukların katılması gerekir. Zeki çocuklar ve dans kulübündeki çocuklar bir arada vakit geçirmek zorunda kalır. Bu şekilde olaylar devam eder.

Konusunun gençlik ve lise ile ilgili olması benim dikkatimi çeken şey oldu. Gençlik dizilerine bayılırım. Fakat sonlara doğru çerez bir diziydi. En çokta Ji Soo için bakmak istemiştim. Onun rolü yine dövülen ve ikinci planda kalan karakter olması beni üzdü. N'in de dizi de olması beni mutlu etmişti. Tek tek karakterlerin tanıtımlarını yapmayı planlıyorum.

Kang Yeon Doo - Jung Eun Ji : Baş karakter kızımızı canlandırıyor. Dizi de hep haksızlığa uğrayan masum kızımız rolünde. Dans tutkusu ve arkadaşları için yapmayacağı şey yok. Derslerine gelirsek kötü durumda. Real King grubunda.

Kim Yeol - Lee Won Geun : Baş karakter erkeğimizi canlandırıyor. İlk başta kendini düşünen ve sadece derslerini düşünen bir tipti. Fakat Yeon Doo'yu tanıdıktan sonra değişecektir. Arkadaşlarını düşünen aptal aşığımız olacak.

Kwon Soo Ah - Chae Soo Bin :
Kötü karakterimiz. Ailesi ders notlarına çok önem vermektedir. Kızımız ailesi yüzünden ders notlarını yüksek tutmak için çok çabalar. Hatta kötü yola da başvurur.

Ha Dong Jae - Cha Hak Yeon(N) : Basketbola aşık olan Dong Jae, Yeon Doo'nun çocukluk arkadaşıdır. Bunlar küçükken kötü bir olay yaşamıştır. Bu olay yüzünden insanlara dokunmaya korkuyordur. Bu korkusunu yenebilecek mi?


Seo Ha Joon - Kim Ji Soo : Kim Yeol'un yakın arkadaşıdır ve ikinci erkek karakterimiz. Babası onu sürekli dersleri yüzünden dövüyordur. İlk beşin içinde olmasına rağmen ders notları yüzünden dövülen Ha Joon'umuza aşkta gülmez. Ha Joon ile Kim Yeol aynı kıza aşık olduğu için arkadaşlıkları bozulacak mı?

İzleyip öğrenin derim. İyi seyirler.

6 yorum:

  1. Bu diziyi bir çok kez gördüm bayağı meşhurdu sanırsam ama hiç izleyesim gelmedi nedense, aslında bende severim gençlik dizilerini neyse ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sırf Jisoo için izledim. Teşekkür ederim. ^^

      Sil
  2. Oha N desemde bakmam sanırım ben buna asdfnmk 16 bölüm izle izle bitmez be ansmskx neyse ellerine sağlık... başka önerilerde bekliyorum ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakmazsın sen buna asdfg Evet, çok fazla bölüm sayısı
      Teşekkür ederim, tabi :D

      Sil