15 Ocak 2016 Cuma

Dizi // Dream High 2




Tür : Gençlik, Müzik, Romantik
Bölüm Sayısı : 16


Oyuncular
JB (GOT7)
Jr. (GOT7)
Hyorin (Sistar)
Ji Yeon (T-ARA)
Ailee
Jinwoon
Kang So Ra
Lee Seul

İkinci sezonda Kirin sanat okulu akademideki, en popüler sanatçılarının durumu tehlikeye giriyor ve korkunç maddi sıkıntı yaşamaya başlıyorlar.
Bu sezon da eski mezunların ardından yeni grup öğrencileri meydana geliyor.
Okulu Oz eğlence ajansı devralıyor, yasalar da saat 22.00'dan sonra yaşı tutmayan kişilerin performans sergilemesini yasaklıyor. Yaşı tutmayan sanatçılar yasalar gereği sahneye çıkamıyor ve bu sıkıntıdan korunmak için de okul bitiminde onların transfer ettiği popüler sanatçılar sahneye çıkıyor. Oz'dan yeni transfer olan İdoller ve Kirin öğrencileri arasında kıyasıya bir çekişme ve rekabet meydana geliyor.

Bu dizi sizleri, farklı deneyimlere sahip olan kişilerin el ele verip birlikte, başarıya erişmelerinin, meydan okumalarının nasıl olduğunu göstermek için davet ediyor. 
Kaynak : yeppudaa.com

İkinci sezon ilk sezona göre vasattı. JB o kadar çok övülüyor ve seviliyordu ki, bende sırf onu merak ettiğim için izledim. Şarkıları iyiydi. Başrol kız Kang So Ra ile Jinwoon'un birlikte olmasını istesem de yine de... Neyse şimdi spoiler vermeyeyim.
JB övdükleri kadar vardı cidden. Bakınız : Şuan bir Ahgase'yim. O zamanlar JB ve Jr. ikisi JJ Project adı altında bir gruptular. Benim favorim Jr. dı. Tabi uzun zaman CB yapmamışlardı ve sonradan GOT7 olarak çıkış yapacakları duyuruldu, bizlerde çok sevindik falan filan, asıl konumuza dönelim. Dizi de, So Ra strese girince matematik testi çözüyordu. Abi biz matematik çözdüğümüz için stresleniyoruz kız ise matematik ile stres atıyor. JB kötü idi ilk başlarda ama sonra düzelecek. Jr. ve onun dizi deki partneri en sevdiğim ikili. İzlerin güzel sahneler var, birinci sezonun yanından bile geçemese de, iyiydi. Bu arada Jr. ın sesi ve oyunculuğu sizce de çok hoş değil mi? Bence öyle. JR. ın bu yetenekleri ön plana çıkmalı, arkaya atma JYP. 

Bu da OSTları :
We are the B  (Urinin B)

Birinci sezonun OSTları gibi değildi, güzel OSTları var da şimdi aklıma gelmiyor. 

2 yorum: