16 Ocak 2016 Cumartesi

Dizi // Gu Family Book



Bölüm Sayısı : 24
Tür : Tarihi, Romantik

Oyuncular
Lee Seung Gi
Bae Suzy
Choi Jin Hyuk
Lee Yeon Hee
Ahn Yeon Suk
Sung Joon
Kim Hee Won



Yoon Seo Hwa ve Jiri Dağlarının koruyucusu Wal Ryung birbirlerine aşıktırlar. Fakat aralarında bir engel vardır. Wal Ryung'un insan olmaması. Wal Ryung sevdiceğinden gizli olarak insan olmaya çalışır. 100 gün içerisinde sevdiği ona ihanet etmezse o insan olacaktır. Fakat, düşmanları tarafından aşıklar tuzağa düşürülür ve Wal Ryung insan olma hakkını kaybettiği gibi sevdiceğini de kaybeder. 
Seo Hwa hizmetkarlarıyla kaçar ve bu süreç içerisinde Wal Ryung'un kaybolduğunu öğrenir. Bir de bunların çocukları olmasın. Seo Hwa çocuğu tek başına büyütemeyeceğini düşünür. Oğlunu sepet ile nehre bırakır. 
Bu iki aşığımızın oğlu, Kang Chi'yi nehirde birisi bulur ve büyütür. Bu süreç içerisinde onu bulan adamın evi zengin, bolluk ve bereket içinde olur. Daha sonra baş karakter kız görününce olay asıl şimdi başlar.
İzlerken bayağı keyif almıştım. Suzy ve Seung Gi birbirine uyumluydular ayrıca oyunculukları da kaliteliydi. Kurgu da iyiydi. Bu dizi kaçmaz, izlemelisiniz. Ayrıca Jin Hyuk müthiş yakışıklı ve oyunculuğu da iyi. Le Yeon Hee ile Jin Hyuk da uyumluydu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder