18 Nisan 2016 Pazartesi

Dizi // Descendants Of The Sun

Song Joong Ki askerden döndü ve karşımıza yeni bir diziyle çıktı. Diziyi ilk başta onun için izlemek istiyordum ama fragmanlarında gördüğüm kadarıyla, netizenlerinde övgüsüyle izleme isteğim daha da arttı.




Tür : Romantik, Dram, Aksiyon
Yönetmen : Lee Eung Bok
Bölüm Sayısı : 16
Yapım Yılı : 2016
Dili : Korece
Ülke : Güney Kore
Oyuncular
Song Joong Ki
Song Hye Kyo
Kim Ji Won
Jin Goo


Konusu : Yoo Si Jin askeri özel kuvvetlerinin kaptanıdır. Bir gün Başçavuş Seo Dae Young ile bir motorsiklet hırsızını yakalar. Hırsız yaralanır ve hastaneye sevk edilir. Daha sonra hırsız Seo Dae Young'un telefonunu çalmıştır. Seo Dae Young ve Yoo Si Jin telefonunu almak için hırsızın sevk edildiği hastaneye giderler. Doktor Mo Yeon ile Si Jin ilk kez bir araya gelir. Doktor Kang Mo Yeon Si Jin'i kötü adam sanar. Hırsızı benzeten adam sanar. Daha sonra hırsız hastane masraflarını ödememek için tedavi olmadan hastaneden kaçar. Doktor Kang'a  Dae Young'un telefonunu bırakır. Si Jin ve Dae Young Doktor Kang'dan telefonu almak için uğraşır ama nafile. Si Jin ve Dae Young hırsızı tekrar hasteneye getirmeye uğraşırlar. Hırsız çete üyelerine yakalanır ve iyice benzetilir. Dae Young ve Si Jin hırsızı çetenin elinden kurtarır. Daha sonra Doktor Kang hırsızı benzeten kişinin Si Jin ve Dae Young olduğunu düşünür. Telefonu vermez. Ordu doktoru Yoon Myeong Joo hastaneye gelir. Hırsız ile arasında bir bağ vardır. Ayrıca Seo Dae Young'un eski sevgilisidir. Myeong Joo Si Jin ve Dae Young'un orduda olduğunu söyler. Kamera kayıtlarına bakıldığında her şey ortaya çıkar. Doktor Kang telefonu sahibine verir. Doktor Kang ve Si Jin birbirlerine aşık olurlar. Ve ikisinin aşk macerası başlar. Si Jin ordu görevi olarak yurt dışına gönderilir. Doktor Kang ile aşkları başlamadan bitmek zorunda kalır. Daha sonra Doktor Kang ceza olarak yurt dışında doktorluk yapmak için gönderilir. Ne tesadüf ki bu yer Si Jin'in olduğu yerdir. Aşkları burada da devam edecek mi? İzleyelim ve öğrenelim.

Övgüler yağan bu diziye sonunda başlamış bulunmaktayım. Daha devam eden bir dizi olduğu için beklemek zorundayım ve beklemek sıkıcı. Konu olarak kaliteli bir konuya sahip. Oyuncular konusuna gelirsek, o konuda da iyi bir seçim yapmışlar. Hele Joong Ki. Tabi bu postu ben diziyi bitirince paylaşacağım. Dizi hakkında gelir ara sıra yorum bırakır giderim o zaman.


Ep.4


Bu çeviri, çeviri yapan kişinin yaptığı çevirisi değil, Gerçekten, ciddi ciddi İnşallah dedi. Song Joong Ki inşallah dedi. Ciddili.


Ep.5
Öpüştünüz işte daha neyin şeyini yapıyorsun. Kalbin niye huzursuz oluyor. Yapma böyle, olmuyor ama.

                                                           Ep.5
Kız saat başı oğlanın ne yaptığını, nerede olduğunu, nereye gittiğini rapor ettiriyor ve adam yakalandı. Ji Won'un rolüne bayıldım. Baş karakterlerden çok bu ikilinin aşk hikayesini daha çok sevdim.
Ep.5
Sapık şey seni.

Ep.5


Kız sana napsın, kızı kendin gibi sapık sandın zaar.


Ep.5



4 yorum: