8 Şubat 2016 Pazartesi

Dizi // Reply 1988

Adı : Reply 1988
Yönetmen : Shin Won Ho
Senarist : Lee Woo Jung
Bölüm Sayısı : 20
Yayın Yılı : 2015
Oyuncular
Lee Hyeri (Girl's Day)
Park Bo Gum
Go Kyung Pyo
Ryu Jun Yeol
Lee Dong Hwi
Sung Dong Il




Konusu :
Dizi 80'li yıllarda geçen mahalle dostluğunu, 80'li yılların gençlerini, gençlerin dostluklarını, aşklarını, yaşamlarını, aile yapısını anlatıyor. Dizi 97 den 94'e şimdi de 88 olarak üç seriden oluşuyor. Birbiri ile bağlantılı değil.

 Dizide Hyeri oynayacağı için K-netizenler dizi başlamadan diziyi kötülemişlerdi. Fakat izlediklerinde övmeye başladılar. Hyeri hepimizin ön yargısını yıkarak harika oyunculuğunu gözler önüne sermişti. Hatta birçok fan kazandı, sıcakkanlı yapısıyla, güzel oyunculuğuyla.
 Park Bo Gum'u bir rp sitesinde arkadaşım isteği ile karakterime model olarak almıştım. Pek beğenmemiştim, saçlarını ortadan ikiye ayırmıştı. Fakat bu dizide güzel yüzüyle, iyi oyunculuğuyla kalpleri fethetti. Ryu Jun Yeol ise, diziyi izlemeden önce ve izledikten sonraki tepki olarak ikiye ayrılıyor. Diziyi izlemeden önce 'bu tip ne?' diziyi izledikten sonra aşık oluyorsun. Harika bir karakteri vardı. Kyung Pyo ise, ilk başta 2. erkeğin o olacağını sanmıştım fakat yazar bir ters köşe yaptı. Şok etti beni. Birden Bo Gum ikinci erkek oluverdi, çok da güzel oldu. Dizi sadece aşk anlatmıyor. Aileyi, dostluğu anlatıyor. Bir çok duygusal sahnesi vardı. Bo Ra'nın yani Duk Seon'un ablasının protestolara katıldığında annesinin onu korumaya çalışması çok duygusal bir sahneydi. 
 Bir de dizinin güzel mi güzel OSTları var. Hepsini dinlemenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder