23 Temmuz 2015 Perşembe

Yerli Dizi // Güneşin Kızları


 Güneş 35 yaşında 3 çocuklu bekar bir kadındır. İstanbul'da yaşayan iş adamı Haluk, Güneş'in karşısına çıkar. Güneş ve Haluk birbirine aşık olur. Haluk, Güneş ile evlenmek istiyordur fakat Güneş'in kızları bu evliliğe karşıdır. 


Güneş ve 3 kızı Haluk'un İstanbul'daki evine taşınınca işler karışır. Haluk'un eski eşinden olan oğlu Ali ve Güneş'in kızlarından Selin arasında ilk başlarda nefret olan duygu yavaş yavaş tam tersine dönmektedir. Haluk'un ablası Rana'nın oğlu Savaş ise Güneşin kızı olan nazlı ile arasında bir bağ oluşmaya başlamıştır. Bu yaz çıkan diziler arasından en güzel dizinin bu olduğunu düşünüyorum, izlemenizi tavsiye ederim. Fakat aradaki subliminal mesajında farkında olmanızı istiyorum. Benim inandığım 'İslam' dinine göre, aralarında hiçbir bağ olmasa Ali ve Selin kardeş sayılıyor. Eğer Haluk ve Güneş'ten önce evlenselerdi sorun olmazdı. Ama bu olay çok normalmiş gibi gösteriliyor, hatta insanların gözünde sevimli çift gibi gösteriyorlar.

Spoiler : 

Haluk'un böyle bir hastalığının olacağını tahmin etmiştim. Çünkü, ilk bölümün sonunda Güneş'in fotoğraflarıyla dolu olan bir odayı göstererek bitirmişlerdi. Gerçekten ilginç bir dizi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder