25 Aralık 2015 Cuma

Dizi // Flower Boy Ramyun Shop

Flower Boy Raymun Shop



Bu romantik komedi yakışıklı ve özgün "güzel erkekler" ile, bir ramen mağazası işleten hayat dolu üniversiteli bir kız ve günlük yaşam olayların deneyimiyle ilgilidir.

Bölüm Sayısı : 16

Yayın Yılı : 2011


Oyuncular 

Jung Il Woo
Lee Chung Ah
Lee Ki Woo
Park Min Woo

O zamanlar çevirisi geldikçe izlediğim bir diziydi. Yani, hala yayınlanmaya devam eden bir diziydi. Bölümler çabuk çabuk gelse de izlesem diyordum, bu lafı söyleyecek kadar güzel bir diziydi. Jung Il Woo'nun olduğu bölümler en etkilisiydi. Hem aptal, hem şapşal, hem erkeksi harika diyebileceğiniz bir karakterdi.
Kadın başrolü sevmemiş ve çirkin bulmuştum. Il Woo'nun yanına bu kadın mı? Ama kadının rolü komikti ve kendine çekiyordu. Il Woo ile arasında da güzel bir kimya vardı. İkinci erkek karakterde fazlasıyla hoştu ama Il woo varken onu ve onun aşkını desteklemek pek mümkün olmuyordu. Hatırladığım kadarıyla Eun Bi, Cha Chi Soo'nun öğretmeni oluyordu. Ve ikinci erkek karakter Eun Bi ile evlenmek istiyordu. Gerçekten eğleneceğiniz bir dizi ve yüreğinizi hoplatan aşk sahneleri ile dolu olan bir dizi. Chi Soo'nun saçı siyaha boyandığında şok geçirmiştim. Ona turuncumsu olan saç daha çok yakışıyor ve onu daha genç gösteriyor. Eski günlerimi anımsattı bu dizi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder