5 Nisan 2016 Salı

Kore // Web - Mini Dizi // Click Your Heart


Bölüm süreleri kısaymış deyip merak edip ilk bölümü açtım. AOA üyelerinden Jimin'i görür gibi oldum. Daha sonra Seolhyun çıktı. Dedim n'oluyor? Neoz üyelerinden diye bir yazı geçmesin mi, AOA üyelerinin olmasının sebebini anladım. Neoz üyeleri için yapılan diziymiş. Üyeleri pek tanımıyorum ama başrol kızın arkadaşı rolünde oynayan çocuk çok tatlıymış.

Tür : Gençlik, Okul, Romantik
Bölüm Sayısı : 7
Konusu : Liseli bir genç kızın yeni bir okula nakil olması ve kız hakkında okula dedikodu yayılması. Dedikodu, kız kime yaklaşırsa onun başına kötü bir olay, kötü bir kaza gelmektedir. Neoz üyelerinin kız ile olan ilgisini gösteriyor dizi.

Çok güzeldi, bölümlerin süresi kısa olduğu için ayrı bir sevdim. Zaten gençlik dizilerine ayrı bir merakım, ayrı bir sevgim olduğunu dile getirmiştim daha önceden. 4 başrol erkekte çok hoştu. Kız ile olmasını desteklediğim birini seçemedim o yüzden. 2 ayrı aşk olayı mı var, tek aşk mı bilmiyorum, kestiremedim tam.

Güncelleme : Web Dramayı tekrar izledim. SF9 ' ı Chani sayesinde tanıdım. Grubu tanıyınca tekrar izleme kararı aldım. 

Web Drama yayınlanırken her bölümün sonunda oylama yapılıyormuş. Yani kurgunun sonunu fanlara bırakıyorlar. Sonunda en çok oyu Rowoon almış.

Dawon fazlasıyla tatlıydı. Oyunculuğu da iyiydi. Bu sahneyi çok seviyorum. İlk izlediğimde de en çok Dawon'dan etkilenmiştim.

Rowoon ve Chani'nin oyunculuğunu gerçekten beğeniyorum. Umarım bir an önce ikisini daha çok dizilerde görebiliriz.




Ben olsam Zuho'ya aşık olurdum, kızın resmini çizdiriyor, üniformasından okulunu buluyor ve kızı bulmaya çalışıyor. Dizideki en cool karakterdi. 

Dizideki en tatlı ve mıncırılası karakter ise Chani'ydi. Signal'deki karakterine çok zıt bir karakterdi. 

Bazı fotoğrafların kalitesi düşük, sebebi görüntü kalitesini yükseltmeden izlemişim. Bir süre sonra diziye kendimi ne kadar kaptırdıysam (3.izleyişim olmasına rağmen). 


4 başrol karakterden en çok beni kendine çeken Dawon'du. 

'Benim yüzünden kızı' güya çocuğa tekrar yaklaşıp da başına uğursuzluk getirmemek için böyle bir yöntem deniyor. Uzaktan yardım ediyor. En sonunda sargı bezini kurdeleyle bitirişi çok komikti. 

Ve görüntü kalitesini yükseltmeyi unuttuğum bölümden kareler.

Buranın ekran görüntüsünü alma sebebim; Gook Joo'nun Taeyang'ı sırtına alması çok hoşuma ve komiğime gitmesiydi.


Bu sahnede Minah'ın elini kalbine koyuşu kalbimi yerinden çıkaracaktı.



8 yorum:

  1. Dizinin finalini siz seciyorsunuz.Her 2 bölümde 1 size secenek sunuluyor bölüm sonlarında. Dizi tamamen size bırakılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladııım, güzelmiş. Hep böyle sonla biten bir dizi istemişimdir. :D Açıkladığın için teşekkürler. ^^

      Sil
  2. Chani'nin yerleri çok mu yoksa konuk gibi bir şey miydi? *ona göre bakacak* :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok kısa değildi. 4 ana karakter vardı, 4'üne eşit kısımlar dağıtılmış gibi. Kısa zaten bölümler, bir günde bitirebileceğin bir dizi.

      Sil
  3. çok komikti yaaa. bir dolu son vardı yaniiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınlanırken oylama yapıldığı içinmiş, çok tatlı dimiii :))

      Sil